Redigeren van juridische teksten

post beatrix test

 

Natuurlijk beheerst u het Nederlands uitstekend, maar bij sommige teksten wilt u gewoon zéker weten dat ze 100% correct en helder zijn.

 

Denk hierbij aan een overeenkomst, pleitnota, jaarverslag, persbericht, subsidieaanvraag, dagvaarding, Kamervraag, investeringsvoorstel of modelcontract.

 

Maar gebruik onze service ook voor alledaagse zaken, zoals uw website, nieuwsbrieven en de tekst voor een brochure, het personeelsblad of een personeelsadvertentie.

 

Niets is hinderlijker dan slordigheden of typefouten die de aandacht afleiden van uw zorgvuldig geformuleerde boodschap. Zeker als de fout niet meer herstelbaar is, omdat het document al is gedrukt of verzonden.

post beatrix test

 

Vertaalbureau Rechtenvertalingen.nl redigeert Nederlandse teksten, corrigeert de spelfouten, haalt de overbodige woorden eruit en past de tekst aan naar goed begrijpelijk Nederlands. Dit doen wij uiteraard met behoud van de originele inhoud en structuur van uw tekst. Wij zijn geen copywriters; uw rapport, brief of voorstel vormt ons uitgangspunt. Wij zetten onze expertise uitsluitend in om uw tekst te controleren, corrigeren en redigeren.

 

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Deze bedragen tien cent per woord. Voor dat bedrag bent u verzekerd van een prettig leesbare tekst met een consistente stijl en opmaak, een correcte spelling en een heldere boodschap.

 

U krijgt de gereviseerde tekst aangeleverd in Microsoft Word, zowel de kant en klare versie als de verbeterde versie. Zo kunt u in één oogopslag zien wat er gewijzigd is.